Om Skiltmakeren

Skiltmakeren AS har siden 1994 levert og produsert bildekor og skilt til næringslivet. Våre medarbeidere har alltid lagt vekt på personlig service og god kvalitet, sammen med kreative løsninger.

 

Skiltmakeren

Fra starten:

Skiltmakeren AS ble etablert i begynnelsen av 1992 da med et annet navn. Vi holdt da til i små lokaler i det gamle postkontoret i Skiveien i Oppegård kommune. Bedriften vokste raskt og i 1994 flyttet vi inn til Alnabru i Oslo, vi har stadig ekspandert og har vært heldig som kunne gjøre dette i samme lokaler.

1994 til 2011 :

Skiltmakeren AS har siden starten produsert bildekor og skilt til næringslivet. Det hele fra vår egen produksjonslinje på Alnabru i Oslo. Våre medarbeidere har alltid lagt vekt på personlig service og god kvalitet, og sammen med kreative og kostnadseffektive løsninger basert på moderne produksjonsteknologi har vi vært et naturlig valg for en lang rekke kunder. Lokalene var dessverre uegnet for videre ekspandering og udatert mht effektiv produksjon. Skiltmakeren hadde allerede 1 997 kjøpt en produksjonsbygning i Askim hvor vår søsterbedrift Containertech startet opp mekanisk verksted. Det var tidlig besluttet å flytte virksomheten og når leiekontrakten på Alnabru utløp flyttet vi hele virksomheten til Askim.

2011 -->

Vi ligger nå plassert i eget bygg i Askim. Adressen vår er Gramveien 16, 1832 Askim rett bak Østfold bilauksjon. Se her for veikart. Skiltmakeren produserer skilt i de fleste type materialer som plast, folie, seil, hardplast stein, granitt, bauta. Rustfritt stål, aluminium, messing. Treprofiler i eik/bøk med rustfritt stål og vi lager de fineste freste, sandblåste og malte treskilter

Foretningsidé

Skiltmakerens forretningsidé er å være blant bransjens ledende bedrifter innen foliedekor og skilt. Våre produkter skal tilbys bedrifter og offentlige institusjoner som ønsker å markedsføre seg og sine produkter. Vi skal levere riktig produkt til riktig tid og til en fornuftig pris.

Bedriften har pr. september 2019, 8 ansatte. Skiltmakerens hovedinntektskilde er produksjon av selvklebende folie til dekor av biler, lastebiler, båter, containere, skilter etc., men vi er også en totalleverandør av alt innen skilt og dekor. Kapasiteten er stor, både på produksjon og montasje.

Skiltmakeren AS, Gramveien 16, 1832 Askim
Telefon: 23 14 14 14 - Telefaks: 23 14 14 15 - E-post: til oss