Buss dekor/profil

Bilreklamens kreative utforming har stor effekt på oppmerksomhets verdien. Vi utformer forslag som kan gjøre din bil til en effektiv budskapsformidler.

 

Hva er nytt:

Rollersigns

demoSkiltmakeren har nettopp signert avtale med Rollersigns om distribusjon av deres produkter i Norge. Dette er et helt unikt produkt som barriere og køordner system ifm flyplasser, bilforetninger, restauranter, events etc. Les mer her

Oppdater: januar 2013

Tidligere nytt:

Vi bygger på

Skiltmakeren har allerede for liten plass, vi er i gang med å prosjektere en ny hall i tilknytning til den øvrige bebyggelsen på ca 800 m2. Dette vil være være en montasjehall på ca 400 m2 og produksjonshall over

Oppdatert: november 2012

Nye kontrakter:

ROAF

demoSkiltmakeren har signert ny rammeavtale med Romerike Avfallsforedling om å profilere deres nye layout på 6 håndteringsstasjoner og en mengde glasscontainere. Avtalen er estimert til ca 2 millioner

Oppdatert: oktober 2012

Vi er ekspert på bussdekor

Firmaprofilering

nettbussBussdekor eller reklame på tyngre kjøretøyer en glimrende måte å markedsføre seg på. Bussenes størrelse gjør de synlig i trafikken og de kjører gjerne hele tiden. Det gjør at dekor på disse kjøretøyene eksponeres for mange. Kjører bussene i spesielle oppdrag i  perioder, er også bussdekor med folie et godt og billig alternativ til lakkering.

Buss gummiservice råde     Hedemark buss

Skiltmakeren har spesialisert seg på å levere iøynefallende fotorealistisk, selvklebende helldekkende folie for buss, tog og fly i alle størrelser. Disse heldekkende foliene er produsert med bla 3M™ Scotchprint™ teknologi og inkluderer den innovative "one-way vision" materialet som tillater det heldekkende bilde å bli sett naturlig fra utsiden, samtidig som passasjerer har fullt utsyn fra innsiden.

flybuss, flybussen     Sarpsborg 08 buss

Prosjektprofilering

INSPIRIA science center tar miljøet på alvor i alle avgjørelser, og derfor får alle skoleklasser i Østfold gratis transport til senteret! Transporten skal skje med en av verdens første serieproduserte hybrid busser, i samarbeid med Østfold kollektivtrafikk og Nettbuss Østfold AS.
Se mer om på dette på http://www.inspiria.no

      

Merkevareløft

Nettbuss med unikt merkevareløft! Det mange fasetterte skandinaviske Nettbuss-konsernet bindes sammen til ett rike med felles logo, design og uniformer. Løftet vil likevel innebære langt mer enn folie og lakk. Nettbuss er i særklasse Norges største busselskap med voldsomme 30 prosent markedsandel. Med fem prosent av trafikken i Sverige og to-tre prosent i Danmark i tillegg, er Nettbuss også Nordens nest største busselskap. 7.000 ansatte frakter 100 millioner passasjerer i året med 2.400 busser.

Alle bussene er profilert av Skiltmakeren

Superbacks

Superbacks er en rimelig og meget visuell reklameplass. Bak-enden på bussene synes veldig bra i trafikkbilde. Dekoren lages gjerne i kampanjetype som gjør den rimelig og kan skiftes ofte uten altfor store kostnader.

 storbyen kjøpesenter       ferske reker fra havet

  insperia buss     barnehage buss

Ved å bruke buss, taxi / drosje, varebil, lastebil eller personbilen som et rullende reklameskilt, vil Skiltmakeren garantere at budskap ditt vil bli sett og dette gir deg en meget god markedsføringsverdi på dine kjøretøy.

Designarbeider

Vi utfører utforming og design av profiler og logoer, samt montering av alle typer dekor. Vår design avdeling skanner og digitaliserer tekster og logoer raskt og nøyaktig. Materialer for skiltene finnes i dag i et stort antall farger og kvaliteter. Mulighetene er mange, kanskje sitter du med uutnyttede reklameplasser p vinduene eller på fasaden som bør utnyttes til å eksponere din virksomhet.

 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!