Container og veksel

Reklamens kreative utforming på containere har stor effekt på oppmerksomhets verdien. Vi utformer forslag som kan gjøre din container/ vekselbeholder til en effektiv budskapsformidler.

 

Hva er nytt:

Rollersigns

demoSkiltmakeren har nettopp signert avtale med Rollersigns om distribusjon av deres produkter i Norge. Dette er et helt unikt produkt som barriere og køordner system ifm flyplasser, bilforetninger, restauranter, events etc. Les mer her

Oppdater: januar 2013

Tidligere nytt:

Vi bygger på

Skiltmakeren har allerede for liten plass, vi er i gang med å prosjektere en ny hall i tilknytning til den øvrige bebyggelsen på ca 800 m2. Dette vil være være en montasjehall på ca 400 m2 og produksjonshall over

Oppdatert: november 2012

Nye kontrakter:

ROAF

demoSkiltmakeren har signert ny rammeavtale med Romerike Avfallsforedling om å profilere deres nye layout på 6 håndteringsstasjoner og en mengde glasscontainere. Avtalen er estimert til ca 2 millioner

Oppdatert: oktober 2012

Container

Skiltmakeren AS er en av de leverandørene i Norge som dekorerer flest containere/ vekselbeholdere pr. år. Blant større profiloppdrag kan nevnes: Hellmann med mer enn 700 vekselbeholdere, Lys-Line med mer enn 1200 containere i forskjellig e størrelser. Vi dekorerer daglig containere for vårt søsterfirma Containertech og mange av deres kunder, som Veidekke, NCC Construction, Hæhre Maskinutleie, Skanska, LNS, Kaeser etc.. Vi har et landsdekkende montasjenettverk og påtar oss oppdrag over hele landet. Vi benytter den beste folie i vår produksjon, med meget høy kvalitet og i fra verdens største produsenter av selvklebende materiell.

Vi leverer alt fra små logoer til helfoliering på containere. Mens enheten er i trafikkbilde eller står avlastet synes logo eller firmaprofileringen på en god måte. Det er ofte måten det synes på eller hvordan den skiller seg ut fra mengden som gir resultatet for investeringen.

Våre dyktige konsulenter, designere og montører har mange års erfaring og kan gi deg den optimale løsningen for ditt firma, på din bil. Skiltmakeren sørger for at du får mest mulig igjen for dine investerte penger. Vi skreddersyr dekoren til hver enkelt firmaprofil og biltype. Vil du at bilen skal synes når det er mørkt, leverer vi dekoren i refleksfolie. Firmafarger eller foto er heller ikke noe problem. Vi kan lage ned til 1 stk container av kompliserte oppsett.

    

Helfoliering av containere er mer og mer populært. Du får den fargen/bildet du ønsker og den kan skli inn med terrenget rundt eller stå i farge til andre byggninger. Når du fjerner folien er lakken like fin som den var når folien ble påført. Helfoliering er en jobb du ikke gjør selv, jobben krever erfarne og dyktige montører for å oppnå det beste resultat.     

Vekselbeholder

Vi kan leverer fra små firmalogoer, merking iht myndigheters krav til helfoliering p������ veksel / beholdere / containere. Mens enheten er i på lastebiler og i trafikkbilde eller står avlastet synes logo eller firmaprofileringen på måte som for varebiler og lastebiler. Det er ofte måten det synes på eller hvordan den skiller seg ut fra mengden som gir resultatet for investeringen.

Ved å bruke containeren, vekselbeholdere, busser, taxi / drosjer, varebiler, lastebiler eller personbilen som et rullende reklameskilt, vil Skiltmakeren garantere at budskap ditt vil bli sett og dette gir deg en meget god markedsføringsverdi på dine kjøretøy

     

 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!