Kjøretøy generelt

Bilreklamens kreative utforming har stor effekt på oppmerksomhets verdien. Vi utformer forslag som kan gjøre din bil til en effektiv budskapsformidler.

 

Hva er nytt:

Rollersigns

demoSkiltmakeren har nettopp signert avtale med Rollersigns om distribusjon av deres produkter i Norge. Dette er et helt unikt produkt som barriere og køordner system ifm flyplasser, bilforetninger, restauranter, events etc. Les mer her

Oppdater: januar 2013

Tidligere nytt:

Vi bygger på

Skiltmakeren har allerede for liten plass, vi er i gang med å prosjektere en ny hall i tilknytning til den øvrige bebyggelsen på ca 800 m2. Dette vil være være en montasjehall på ca 400 m2 og produksjonshall over

Oppdatert: november 2012

Nye kontrakter:

ROAF

demoSkiltmakeren har signert ny rammeavtale med Romerike Avfallsforedling om å profilere deres nye layout på 6 håndteringsstasjoner og en mengde glasscontainere. Avtalen er estimert til ca 2 millioner

Oppdatert: oktober 2012

Kjøretøydekor

Generelt om dekor for kjøretøy

Reklameanalyser viser at en varebil i trafikken "leses" av ca 5000 mennesker pr. dag. Dette forteller hvor viktig det er å utnytte firmabilen som reklamemedium. Bilreklamens kreative utforming har stor effekt på oppmerksomhetsverdien. Vi utformer forslag som kan gjøre din bil til en effektiv budskapsformidler.

Vi har de aller fleste bilmodeller liggende i vår server, mange tusen personbiler, varebiler, lastebiler og busser, slik at skissene gir et veldig godt inntrykk av hvordan bildekor tar seg ut på akkurat dit kjøretøy.  Vi har mange biler også i 3D som gir et veldig realistisk inntrykk, se foto over.

Vi har mer enn 4000 forskjellige skrifttyper i våre  maskiner. Vi kan nok helt sikkert gi deg et ferdig forslag med logo på den biltypen firmaet disponerer. Tegningen er i skala, dette gir trygghet før bestilling. Man ser nøyaktig størrelse og farge før produksjon. Enten det dreier seg om enkle bak rute streamers eller fullfarge fotodekor.

La ikke din bilpark vente, la oss diskutere ditt behov for bilreklame i dag!

Helfoliering av bil har mange fordeler. Du får den fargen du ønsker og folien beskytter lakken mot steinsprut og annen slitasje. Når du fjerner folien er lakken like fin som den var når folien ble påført. Helfoliering er en jobb man ikke setter til nybegynnere, jobben krever erfarne og dyktige montører for å oppnå det beste resultat.

Skiltmakeren har monteringshall i Oslo og Askim. Dessuten har vi et landsdekkende nettverk av montører. Montører fra Skiltmakeren er spesielt opplært til denne type arbeide.

Vi bruker bla. 3M folie som er spesielt utviklet for komplett bil innpakning. Folien gir utmerket dekkevne og skjuler kontrast overflater og er  motstandsdyktig mot bensin søl og ekstremt motstandsdyktig mot alle atmosfæriske påvirkninger. De kan rengjøres med varmt vann høytrykkspyler (les bruksanvisningen først).

ControltacTM teknologi har en mekanisk funksjon av millioner av glasskuler på toppen av limet flaten. Dette minimerer den første kontakten limet har med overflaten og lar en flytte folien/grafikken under montering. Dette gir enklere installasjon av store formater og i et bredt temperaturområde.

 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!