Person og varebiler

Bilreklamens kreative utforming har stor effekt på oppmerksomhets verdien. Vi utformer forslag som kan gjøre din bil til en effektiv budskapsformidler.

 

Hva er nytt:

Rollersigns

demoSkiltmakeren har nettopp signert avtale med Rollersigns om distribusjon av deres produkter i Norge. Dette er et helt unikt produkt som barriere og køordner system ifm flyplasser, bilforetninger, restauranter, events etc. Les mer her

Oppdater: januar 2013

Tidligere nytt:

Vi bygger på

Skiltmakeren har allerede for liten plass, vi er i gang med å prosjektere en ny hall i tilknytning til den øvrige bebyggelsen på ca 800 m2. Dette vil være være en montasjehall på ca 400 m2 og produksjonshall over

Oppdatert: november 2012

Nye kontrakter:

ROAF

demoSkiltmakeren har signert ny rammeavtale med Romerike Avfallsforedling om å profilere deres nye layout på 6 håndteringsstasjoner og en mengde glasscontainere. Avtalen er estimert til ca 2 millioner

Oppdatert: oktober 2012

Personbil

Skiltmakeren AS er en av de leverandørene i Norge som dekorerer flest kjøretøy pr. år. Blant større profiloppdrag kan nevnes: Posten Norge med mer enn 13.000 biler sammen med Box Delivery (i dag Bring), Würth Norge AS, Transportsentralen osv. Vi har et landsdekkende montasjenettverk og påtar oss oppdrag over hele landet. Vi benytter den beste folie i vår produksjon, med meget høy kvalitet og i fra verdens største produsenter av selvklebende materiell.

Skiltmakeren AS har i de senere år dekorert ca. 5.000 kjøretøy årlig. Vi leverer alt fra små logoer til helfoliering (color-replacement) av biler. Mens bilen er i trafikkbilde eller står parkert synes logo eller firmaprofileringen på en god måte. Det er ofte måten det synes på eller hvordan den skiller seg ut fra mengden som gir resultatet for investeringen.

Våre dyktige konsulenter, designere og montører har mange års erfaring og kan gi deg den optimale løsningen for ditt firma, på din bil. Skiltmakeren sørger for at du får mest mulig igjen for dine investerte penger. Vi skreddersyr dekoren til hver enkelt firmaprofil og biltype. Vil du at bilen skal synes når det er mørkt, leverer vi dekoren i refleksfolie. Firmafarger eller foto er heller ikke noe problem. Vi kan lage ned til 1 stk i antall av kompliserte oppsett.

Helfoliering av bil har mange fordeler. Du får den fargen du ønsker og folien beskytter lakken mot steinsprut og annen slitasje. Når du fjerner folien er lakken like fin som den var når folien ble påført. Helfoliering er en jobb man ikke setter til nybegynnere, jobben krever erfarne og dyktige montører for å oppnå det beste resultat.

     

      

Varebil

Flere og flere firmaer bruker bildekor som et virkemiddel til å kommunisere sitt budskap og gjøre effektiv bruk av potensiell plass for annonsering og merkevarebygging. For mange firmaer har flåtedekor større virkning enn plakater. Bruk vårt store utvalg av salgsfremmende materialer og teknologier for å dekke alle dine behov for firma flåtedekor, og få best resultat av din dekor, montering og fjerning av dekor. Førsteklasses montering er nøkkelen til å oppnå dekor som varer lenge. 3M tilbyr løsninger for dekor til bil, dekor til firmaflåte, bussdekor, lastebilannonsering, varebiler, taxi, dekor av tog, dekor av trikker, foliering av båter og til og med foliering av fly. Vi kan bruke både opake og/eller reflekterende og selvlysende selvklebende vinylfolie.

Vi har rask leveringstid også til nye kunder av oss.

Ved å bruke buss, taxi / drosje, varebil, lastebil eller personbilen som et rullende reklameskilt, vil Skiltmakeren garantere at budskap ditt vil bli sett og dette gir deg en meget god markedsføringsverdi på dine kjøretøy

 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!