Rollersigns i Norge

Vi er stolte over å introdusere Rollersigns i Norge. Rollersigns er det perfekte køordnersystemet som samtidig gir mulighet for rask/lett utskiftbar reklame.

 

Hva er nytt:

Rollersigns

demoSkiltmakeren har nettopp signert avtale med Rollersigns om distribusjon av deres produkter i Norge. Dette er et helt unikt produkt som barriere og køordner system ifm flyplasser, bilforetninger, restauranter, events etc. Les mer her

Oppdater: januar 2013

Tidligere nytt:

Vi bygger på

Skiltmakeren har allerede for liten plass, vi er i gang med å prosjektere en ny hall i tilknytning til den øvrige bebyggelsen på ca 800 m2. Dette vil være være en montasjehall på ca 400 m2 og produksjonshall over

Oppdatert: november 2012

Nye kontrakter:

ROAF

demoSkiltmakeren har signert ny rammeavtale med Romerike Avfallsforedling om å profilere deres nye layout på 6 håndteringsstasjoner og en mengde glasscontainere. Avtalen er estimert til ca 2 millioner

Oppdatert: oktober 2012
nyhet i norge

Rollersigns lager et meget fleksibelt avsperrings system/barriere med plass til reklame til et bredt spekter av arenaer over hele landet. Reklamen er meget lett utbyttbar. 

       

Rollersigns har en god forståelse av verdien av denne type reklame ifm utstillinger og arrangementer. Rollersigns har rekord i å levere skreddersydde reklame løsninger og strategier som er raskt ombyttbare.

Forbrukerne bruker mer tid borte fra hjemmet og tradisjonelle medier blir fragmentert og gjør det mer vanskelig å nå publikumsmassene. Utenfor hjemmet er reklame viktig og med nesten 10 % årlig vekst for annonsering (SSB). Lanseringen av Rollersigns gir en ny, spennende og allsidig mulighet til å reklamere for det du måtte ønske.

En hvilken som helst arena kan på et øyeblikk forandres med levende og virkningsfull reklame. Med veksten av uteservering på sommerhalvåret liker fler og fler å slappe av ute, Rollersigns bidrar til å skape praktiske og stilige områder, samt maksimere bruken av område med utendørs sitteplasser eller annet. Det er ikke kun for å skjerme uteområde, men Rollersigns brukes til å promotere din logo, meny, produkter, kampanjetilbud eller for eksempel prisliste. Du kan også selge reklameplassen til mulige Målrettede meldinger, spesielle kampanjer og produkter kan vises og endres enkelt i takt med kampanjer eller sesongvarer.

Rollersigns brukes også mye til å lage grenser for røykeområder ute, skjerme uteområder til restauranter, barer eller nattklubber. Rollersigns kan brukes til å geleide kunder eller danne køsystemer. Vi er stolte over vår forståelse av hver kundes merkevare, markedsføring og kommunikasjonsstrategi. Dette gjør oss i stand til å lage en skreddersydd løsning av type, størrelse, formasjon, farge og plassering av våre Rollersigns på hvert enkelt sted.

Rollersigns kan som standard monteres på kundens eget tilsvarende avsperrings system. samarbeidspartnere og leverandører.

 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!