Rollersigns brukt til

Rollersigns lager et meget fleksibelt avsperrings system/barriere med plass til reklame til et bredt spekter av arenaer over hele landet. Reklamen er meget lett utbyttbar.

 

, se de forskjellige bruksområdene

Barer og restauranter

Rollersigns representerer en ny spennende og allsidig annonseringsmulighet for uteområder ifm barer og restauranter.

Uteområder er dramatisk forandret på et øyeblikk til å bli levende og virkningsfulle med forskjellige temaer eller med direkte reklame. Målrettede meldinger, spesielle kampanjer og viktige brands kan vises og endres enkelt til å sammenfalle med sesongmessige aktiviteter, reklame eller spesifikke kampanje krav.

Rollersigns kan være med å sette grensene som trekkes opp for å tilfredsstille lokale myndigheter, siden innføringen av røykeforbudet har utendørs plassen tilbys av en restaurant, bar eller klubb blitt viktigere enn noen gang. Rollersigns definerer den viktige grensen som kreves for områder som røykere/ikke-røykere, VIP-områder, innganger og kø områder.

Med veksten av kafékultur, nyter flere og flere mennesker avslappende utelivet utenfor, Rollersigns bidrar til å skape praktiske og stilige spisesområder ute. Maksimere dine utendørs sitteplasser områder, øke inntektene for ute driften hele året. Det er ikke bare for å ramme inn dine uteområder, du kan bruke det trykte området for din logo, meny, produkter, kampanjetilbud eller prisliste eller selge det som en annonse til dine leverandører eller forretningsforbindelser.

Expo / events

Rollersigns gir et fleksibelt avsperringssystem inklusive mulighet for reklame for et bredt spekter av arenaer over hele Norge, systemet brukes nå av bedrifter over hele verden. Rollersigns har en meget god forståelse av utstillings- og arrangementer sektoren og kan levere skreddersydde annonseløsninger og strategier.

Arrangementer og områder kan raskt bli forvandlet med spennende nye annonseringsløsninger. Skiltmakerens nøkkelpersonell og kundebase innen alle bransjer lager liv med skreddersydde tilbud eller bare forbedret synlighet for firmaer/brands. I samarbeid kan vi også hjelpe til med å generere reklameinntekter og utvikle nye reklame samarbeid om du stiller ut på eller organisere events. Muligheter som målrettede meldinger, reklame, kampanjer, kundeservice, informasjon eller merkevarebygging kan endres enkelt til å sammenfalle med reklame kalenderen eller spesifikke kampanjer.

Rollersigns har adaptere til eksisterende avsperrings stolper og systemer.  

Sport og Fritid

Med det økonomiske presset som er vår hverdag i dag er vår fritid mer dyrebart enn noensinne. Enten vi er planlegger for ferier, familiedager, hotellopphold, besøk til attraksjoner eller aktiviteter ønsker vi å sikre at pengene blir brukt på best mulig måte.

Vårt nye Rollersigns systemet kan virkelig bidra til å informere besøkende om hva stedet har å tilby. Fra kundeservice, informasjon, til kø ledelse eller avsperring av områder. Rollersigns kan evnt tilpasses dine nåværende system. Den største fordelen ved dette innovative produktet er den enkle og raske måten å bytte budskap på. Noen kunder bruker engasjerende teknikker som QR-koder og interaktive online spill til å samhandle med publikum, oppmuntre dem til å be om informasjon og kundens data.

Ved å bruke våre integrerte A4 plakat holdere og brosjyreholdere kan gi publikum ytterligere informasjon. Dette er også en ideell mulighet til å oppmuntre kundene til å registrere seg på lojalitetskort eller dra nytte av en kampanje like før de kjøper. Uavhengig forskning har vist at Rollersigns har en positiv effekt på både kundeatferd og produktsalg.

Enten du driver en større temapark, attraksjon, spillested eller et hotell kan Rollersigns bidra til å forbedre kommunikasjonen med kundene. Vår supporttjeneste vil gi all den hjelp du trenger for å maksimere effekten og virkningen ved å bruke Rollersigns systemet.  


Detaljhandel

Dagens detaljhandel er svært konkurranseutsatt og det å bygge kundelojalitet er særdeles viktig!

Rollersigns kan bidra til å lede kunder ved å forbedre butikkens skilting, kø ledelse og kundeservice. På grunn av sin allsidighet er Rollersigns et ideelt medium for reklame, prøveutdeling, merkevareannonsering eller til kampanjer.

 

Reise

Forbrukerne bruker mer tid borte fra hjemmet og tradisjonelle medier blir mer fragmentert og gjør det vanskeligere å nå publikum. Annonsering utenfor hjemmet er vanskelig å unngå og bør derfor treffe best mulig. Flyplasser har store arealer og som krever mye forflytning og som har et bredt publikum som strekker seg fra familieferier til beslutningstakere ifm korte og lange forretningsreiser. Rollersigns tilbyr en ny og allsidig annonserings mulighet til flyplassenes annonsører, flyselskaper, bilutleiefirmaer, reiseselskaper og flyplass interessenter.

Rollersigns bannersystem kan enkelt tilpasses eksisterende kø kontroll system med en adapter, og gjør om tidligere ubrukt "død" plass til ett nytt, virkningsfullt reklame og informasjonsmedia. Målrettede meldinger, reklame kampanjer, kundeservice/informasjon eller merkevarebygging kan endres enkelt til å sammenfalle med kundenes salgskampanjer, sesong tilbud eller bestemte krav.

 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!