Rollersigns FAQ

Rollersigns lager et meget fleksibelt avsperrings system/barriere med plass til reklame til et bredt spekter av arenaer over hele landet. Reklamen er meget lett utbyttbar.

 

, spørsmål og svar

Noen nyttige dokumenter som kan lastes ned og spørsmål/svar som kan hjelpe deg  

Kan Rollersigns banner endres regelmessig og lett?

Ja. Bannere kan endres veldig lett på ca. 2 minutter. Det er en enkel prosess og ingen verktøy kreves.

Kan Rollersigns brukes utendørs så vel som innendørs?

Ja. Vi tilbyr et nettbanner for utendørs bruk og stolper med ekstra vektet i foten for å motvirke vinden. Alle bannere er designet for eksternt og svært holdbar bruk.

Hva brukes Rollersigns primært til?

Rollersigns har mange bruksområder og kan brukes for retningsbestemt skilting, kø-ordner, reklame, salgsfremmende aktivitet, sponsing, informasjon og merkevare kommunikasjon.

Tilbyr Skiltmakeren printing av bannere til Rollersigns?

Ja, Skiltmakeren tilbyr en full service løsning med design/layout og tilbyr print av bannere til en meget konkurransedyktig pris.

Hvor mye montering kreves av brukeren?

Svært lite. Hver Rollersigns kassett leveres med det første banneret klipset. Adapterne settes på beltestolpene og bannerkassetten skyves på plass i adapterne.

Hvor mye koster Rollersigns?

Se her for prisliste på bannere og elementer.

ROLLERSIGNS, produktkatalog

Vår produktkatalog viser deg alt du behøver å vite om Rollersigns avsperringssystem. Fra bannerkassettene størrelser og instruksjoner om hvordan du setter opp Rollersigns når du får denne levert, printe maler og skissespesifikasjoner, hvilke typer materiale som brukes, skreddersydde bærevesker for kassettene og til instruksjoner om hvordan du kan legge til Rollersigns innovative hefte og plakatholder samt mange typer rammer og stolper som kan brukes innvendig og utvendig.

Laste gjerne ned katalogen i sin helhet som PDF her (2Mb).

Teknisk informasjon om produktet kan lastes ned her.

Hvis du har ytterligere spørsmål om Rollersigns så send oss en e-post med ditt spørsmål eller ring oss, og kommer tilbake til deg ganske snart. Kontaktinformasjon e-post etc finner du her.  

 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!