Rollersigns historie

Rollersigns lager et meget fleksibelt avsperrings system/barriere med plass til reklame til et bredt spekter av arenaer over hele landet. Reklamen er meget lett utbyttbar.

 

, merkevaren som gir inntrykk overalt

Hva er historien om Rollersigns?

Rollersigns som merkevare ble unnfanget i 2009 etter et tilfeldig møte med en venn som var salgsdirektør i et stort avsperrings og elektronikk selskap. Uttrekkbar belte avsperringer finnes over hele verden en mengde steder. Kunne de bli bedre? Ikke egentlig, kunne de bli komplimentert & forbedret? Ja. Ideen kom til meg, hvis funksjonen for avsperringen ikke ble hindret, men jeg kunne lage en reklame / rådgivende plass ved hjelp av avsperringen der det kun var tomrom, ville det være et høy effektivt media, uten å ta opp mer gulvplass. Tre år senere og tusenvis av arbeidstimer fra et dedikert team av personer over hele verden, har vi nå et fantastisk utvalg av produkter som bærer Rollersigns merkenavn.  

Hvordan virker det?

Sett veldig enkelt vår Rollersigns bannerkassett med Rollersigns patentsøkte konverter til de fleste eksisterende uttrekkbar belte stolper. Trekk ned banneret fra kassetten for å få frem det effektive reklamemedia/info melding, når den ikke er i bruk trekkes banneret opp og oppbevares i kassetten mot siden av avsperringsstolpen. Når kunden trenger å oppdatere / endre meldingen kan dette gjøres i løpet av minutter, det eneste svinnet vil være det resirkulerbare banneret. Som omtalt på BBC2/Discovery Channels Dragens Den programmet, forvandler dette innovative medium tomrommet til virkningsfull reklame eller informasjon som vises hvor og når en merkevare ønskes å vises frem. Rollersigns kan tilpasses eksisterende uttrekkbare beltestolper eller det kan lages skreddersydde nettverk for å møte kundens krav og som tilbyr en flott ny måte å merke et område på. Rollersigns benyttes for til å bygge bevissthet og tiltrekke nye kunder på en kostnadseffektiv måte. Den enkle og raske måten som banneret kan endres er også svært gunstig.  

ROLLERSIGNS, sprer seg raskt rundt om i verden

Skiltmakeren er glad for å være en del av teamet World Wide for dette unike produktet  

Fra ingen ting til suksess, det er virkelig det Rollersigns har oppnådd for seg selv og sine kunder

 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!