Rollersigns montering

Rollersigns lager et meget fleksibelt avsperrings system/barriere med plass til reklame til et bredt spekter av arenaer over hele landet. Reklamen er meget lett utbyttbar.

 

, se hvor lett det settes sammen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last gjerne ned instruksjonen her i pdf (3,7Mb)

Trekk ned banneret fra kassetten for å få frem det effektive reklamemedia/info melding, når den ikke er i bruk trekkes banneret opp og oppbevares i kassetten mot siden av avsperringsstolpen.

Når kunden trenger å oppdatere / endre meldingen kan dette gjøres i løpet av minutter, det eneste svinnet vil være det resirkulerbare banneret.

Har du stolper fra før trenger du kun å kjøpe kassetten med adaptere som finnes til de fleste eksisterende uttrekkbar belte stolper.  Adaptere finnes til stolper med diameter 63 mm (standard) 70 mm og 75 mm.

Rollersigns kan tilpasses eksisterende uttrekkbare beltestolper eller det kan lages skreddersydde nettverk for å møte dine krav og som tilbyr en flott ny måte å merke et område på. Rollersigns benyttes for til å bygge bevissthet og tiltrekke nye kunder på en kostnadseffektiv måte.

ROLLERSIGNS, produktkatalog

Vår produktkatalog viser deg alt du behøver å vite om Rollersigns avsperringssystem. Fra bannerkassettene størrelser og instruksjoner om hvordan du setter opp Rollersigns når du får denne levert, printe maler og skissespesifikasjoner, hvilke typer materiale som brukes, skreddersydde bærevesker for kassettene og til instruksjoner om hvordan du kan legge til Rollersigns innovative hefte og plakatholder samt mange typer rammer og stolper som kan brukes innvendig og utvendig.

Laste gjerne ned katalogen i sin helhet som PDF her (2Mb).

Teknisk informasjon om produktet kan lastes ned her.

Hvis du har ytterligere spørsmål om Rollersigns så send oss en e-post med ditt spørsmål eller ring oss, og kommer tilbake til deg ganske snart. Kontaktinformasjon e-post etc finner du her.  

 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!