Rollersigns produkt

Rollersigns lager et meget fleksibelt avsperrings system/barriere med plass til reklame til et bredt spekter av arenaer over hele landet. Reklamen er meget lett utbyttbar.

 

, se hvor lett det kan gjøres

Basis elementer

Sett veldig enkelt vår Rollersigns bannerkassett med Rollersigns patentsøkte konverter til de fleste eksisterende uttrekkbar belte stolper.

Trekk ned banneret fra kassetten for å få frem det effektive reklamemedia/info melding, når den ikke er i bruk trekkes banneret opp og oppbevares i kassetten mot siden av avsperringsstolpen. Når kunden trenger å oppdatere / endre meldingen kan dette gjøres i løpet av minutter, det eneste svinnet vil være det resirkulerbare banneret.

Som omtalt på BBC2/Discovery Channels Dragens Den programmet, forvandler dette innovative mediet tomrommet til virkningsfull reklame eller informasjon som vises hvor og når en merkevare ønskes å vises frem.

 

 

Rollersigns kan tilpasses eksisterende uttrekkbare beltestolper eller det kan lages skreddersydde nettverk for å møte kundens krav og som tilbyr en flott ny måte å merke et område på. Rollersigns benyttes for til å bygge bevissthet og tiltrekke nye kunder på en kostnadseffektiv måte.

 

 

 

 

   Print / trykk på det media du ønsker å bruke

Den enkle og raske måten som banneret kan endres er også svært gunstig.  

  Sett sammen kassettene og stolpene så er det klart

ROLLERSIGNS, produktkatalog

Vår produktkatalog viser deg alt du behøver å vite om Rollersigns avsperringssystem. Fra bannerkassettene størrelser og instruksjoner om hvordan du setter opp Rollersigns når du får denne levert, printe maler og skissespesifikasjoner, hvilke typer materiale som brukes, skreddersydde bærevesker for kassettene og til instruksjoner om hvordan du kan legge til Rollersigns innovative hefte og plakatholder samt mange typer rammer og stolper som kan brukes innvendig og utvendig.

Laste gjerne ned katalogen i sin helhet som PDF her (2Mb).

Teknisk informasjon om produktet kan lastes ned her.

Hvis du har ytterligere spørsmål om Rollersigns så send oss en e-post med ditt spørsmål eller ring oss, og kommer tilbake til deg ganske snart. Kontaktinformasjon e-post etc finner du her.  

 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!