Lastebiler

Bilreklamens kreative utforming har stor effekt på oppmerksomhets verdien. Vi utformer forslag som kan gjøre din bil til en effektiv budskapsformidler.

 

Hva er nytt:

Rollersigns

demoSkiltmakeren har nettopp signert avtale med Rollersigns om distribusjon av deres produkter i Norge. Dette er et helt unikt produkt som barriere og køordner system ifm flyplasser, bilforetninger, restauranter, events etc. Les mer her

Oppdater: januar 2013

Tidligere nytt:

Vi bygger på

Skiltmakeren har allerede for liten plass, vi er i gang med å prosjektere en ny hall i tilknytning til den øvrige bebyggelsen på ca 800 m2. Dette vil være være en montasjehall på ca 400 m2 og produksjonshall over

Oppdatert: november 2012

Nye kontrakter:

ROAF

demoSkiltmakeren har signert ny rammeavtale med Romerike Avfallsforedling om å profilere deres nye layout på 6 håndteringsstasjoner og en mengde glasscontainere. Avtalen er estimert til ca 2 millioner

Oppdatert: oktober 2012

Tyngre kjøretøy

Dekor for lastebiler og tyngre kjøretøy

Containertech bilerDekor og reklame på tyngre kjøretøyer en glimrende måte å markedsføre seg på. Kjøretøyenes størrelse gjør de synlig i trafikken og de kjører gjerne hele tiden. Det gjør at dekor på disse kjøretøyene eksponeres for mange. Kjører bilene i spesielle oppdrag i perioder, er også dekor med folie et godt og billig alternativ til lakkering.

Skiltmakeren har spesialisert seg på å levere iøynefallende fotorealistisk, selvklebende helldekkende folie for lastebil, buss, tog og fly i alle størrelser. Disse heldekkende foliene er produsert med bla 3M™ Scotchprint™ teknologi og inkluderer den innovative "one-way vision" materialet som tillater det heldekkende bilde å bli sett naturlig fra utsiden, samtidig som passasjerer har fullt utsyn fra innsiden.

Ved å bruke buss, taxi / drosje, varebil, lastebil eller personbilen som et rullende reklameskilt, vil Skiltmakeren garantere at budskap ditt vil bli sett og dette gir deg en meget god markedsføringsverdi på dine kjøretøy.

carl evensen      

Designarbeider

Vi utfører utforming og design av profiler og logoer, samt montering av alle typer dekor. Vår design avdeling skanner og digitaliserer tekster og logoer raskt og nøyaktig. Materialer for skiltene finnes i dag i et stort antall farger og kvaliteter. Mulighetene er mange, kanskje sitter du med uutnyttede reklameplasser p vinduene eller på fasaden som bør utnyttes til å eksponere din virksomhet.

 
 

 

Welcome
Bussdekor Bildekor Rollersigns Messedeler Innv. skilt Menyskilter Bildekor Avskjerming
Welcome
themed object
                        Vi kan skilt og dekor!