Kjøretøydekor

Bildekor

Dekorering av kjøretøy gjør deg mer synlig både i trafikken og når kjøretøyet står parkert. Flere og flere firmaer bruker bildekor som et virkemiddel til å kommunisere sitt budskap og gjøre effektiv bruk av potensiell plass for annonsering og merkevarebygging. For mange firmaer har flåtedekor større virkning enn noe annet.

Helfoliering

Helfoliering av bil har mange fordeler. Du får den fargen du ønsker og folien beskytter lakken mot steinsprut og annen slitasje. Når du fjerner folien er lakken like fin som den var når folien ble påført. Helfoliering er en jobb man ikke setter til nybegynnere, jobben krever erfarne og dyktige montører for å oppnå det beste resultat.

Lastebildekor

Dekor og reklame på tyngre kjøretøyer en glimrende måte å markedsføre seg på. Kjøretøyenes størrelse gjør de synlig i trafikken og de kjører gjerne hele tiden. Det gjør at dekor på disse kjøretøyene eksponeres for mange. Kjører bilene i spesielle oppdrag i perioder, er det også mulig å foliere med kampanje folie for en løsning med lav kostnad og enkel demontering.

Skiltmakeren har spesialisert seg på å levere iøynefallende fotorealistisk, selvklebende heldekkende folie for lastebil, buss, tog og fly i alle størrelser. Ved å bruke buss, taxi / drosje, varebil, lastebil eller personbilen som et rullende reklameskilt, vil Skiltmakeren garantere at budskap ditt vil bli sett og dette gir deg en meget god markedsføringsverdi på dine kjøretøy.

Bussdekor

Bussdekor eller reklame på tyngre kjøretøyer en glimrende måte å markedsføre seg på. Bussenes størrelse gjør de synlig i trafikken og de er som oftest i trafikk hele tiden. Det gjør at dekor på disse kjøretøyene eksponeres for mange. Kjører bussene i spesielle oppdrag i perioder, er det også mulig å foliere med kampanje folie for en løsning med lav kostnad og enkel demontering.

Superbacks er en rimelig og meget visuell reklameplass. Bak-enden på bussene har god eksponering i trafikkbilde. Dekoren lages gjerne i kampanjetype som gjør den rimelig og kan skiftes ofte uten altfor store kostnader.

···

Mer om Kjøretøydekor

Skiltmakeren AS har i de senere år dekorert ca. 1.000 kjøretøy årlig. Vi leverer alt fra små logo og dekorelementer til helfoliering av biler. Vi har mange tusen modeller av forskjellige personbiler slik at skissene gir et godt inntrykk av hvordan bildekor tar seg ut på akkurat ditt kjøretøy.

Dekorering av kjøretøy gjør deg mer synlig både i trafikken og når kjøretøyet står parkert. Flere og flere firmaer bruker bildekor som et virkemiddel til å kommunisere sitt budskap og gjøre effektiv bruk av potensiell plass for annonsering og merkevarebygging

For mange firmaer har flåtedekor større virkning enn noe annet. Blant større profiloppdrag kan nevnes:

  • Posten Norge med mer enn 13.000 biler sammen med Box Delivery (i dag Bring)
  • Vi omprofilerte hele flåten til Nettbuss under VM i Holmenkollen.
  • Würth Norge AS
  • Siemens AS
  • Transportsentralen AS

Vi har et landsdekkende montasjenettverk og påtar oss oppdrag over hele landet. Vi benytter den beste folie i vår produksjon, med meget høy kvalitet og i fra verdens største produsenter av selvklebende materiell.